Buro Bello is opgericht door
Alies Vinkenborg & Paul Sluis.

Alies en Paul ontdekten dat ze beiden een liefde voor dieren en marketingcommunicatie deelden. Na vele avonturen bij reclamebureaus en grote corporates, besloten ze de handen ineen te slaan en hun hart te volgen. Eind 2020 werd Buro Bello geboren.

Alies Vinkenborg

Met een man als dierenarts was Alies altijd al zeer betrokken bij de huisdierenbranche. Zo groeide ook haar passie voor huisdieren en dierenwelzijn.

Creatieve duizendpoot

Ze werkte als Art Director bij gerenommeerde reclameburo’s in Amsterdam en maakte prijswinnend creatief werk voor merken als Zwitsal, Douwe Egberts, Prodent, C1000 en de KNVB.

In 2015 besloot Alies om zelfstandig verder te gaan om zich meer bezig te houden met thema’s die dicht bij haar hart liggen, daardoor was de stap naar een communicatieburo voor de huisdierenbranche gemakkelijk gemaakt.

Vanuit haar vorige bedrijf ontwierp ze onder andere uitingen voor MarkDierenarts en zette VVAA op de kaart in de veterinaire sector.

Paul Sluis

Na 10 jaar KLM bleek de tijd rijp voor iets nieuws en besloot hij om voor zichzelf te beginnen. Met zijn ruime ervaring binnen het vak en ondernemersbloed was de keuze voor een eigen buro snel gemaakt.

Merkstrateeg pur sang

Paul begon zijn reis als Brandmanager social media bij KLM. Hij was er medeverantwoordelijk voor dat het bedrijf voorloper werd bij het gebruik van social media.

Hij ontwikkelde zich als marketingcommunicatie specialist, en was onder andere verantwoordelijk voor de KLM Werelddeal Weken. In zijn laatste jaren was bouwde hij aan de bekendheid en positionering van het KLM-merk in de Verenigde Staten en Canada.

Paul heeft vanaf zijn geboorte dieren om zich heen gehad. Honden, hamsters, konijnen, kippen, een parkiet en zelfs wandelende takken.

Fiet

Onze Sprocker Spaniël. Fiet is het type hond waar iedereen gek op is! We noemen haar ook wel Happy Fiet en daarom is ze onze Head of Happiness.

Head of happiness

En dan is er nog Fiet, onze huishond. Ook Fiet is mede-oprichter en onze steun en toeverlaat. Altijd vrolijk. Altijd zin om een stukje te gaan lopen, een echt knuffelbeest en gek op hondenkoekjes.

We wandelen geregeld met Fiet over de Bussumse hei. Hier zijn de mooiste ideeën ontstaan.

Wil je een keer meelopen?